navmenu

Sparen

Sparen

U kunt bij ons perfect uw spaarwens vervullen! Wij hebben nu “spaarpotten” in onze Mobiel Bankieren App. Dit levert een geweldig gevoel op, als u genoeg gespaard heeft en het geld kan besteden aan uw spaarwens.

Bij RegioBank spaart u op een manier die bij u en uw spaarwensen past. Met een aantrekkelijke rente én een eigen Adviseur. Zo krijgt u echt persoonlijk advies.

Spaar Op Maat

Spaart u voor onverwachte uitgaven? Dan weet u niet precies wanneer u uw geld nodig heeft. Bij Spaar-op-Maat  maakt dat niet uit, u krijgt een goede rente. En hoe meer u spaart, hoe hoger de rente over uw hele spaarsaldo.

  • Geld vrij op te nemen.
  • Aantrekkelijke variabele rente.
  • We schrijven de rente jaarlijks in de eerste week van januari bij op de rekening.
Eigen Huis Sparen

Met Eigen Huis Sparen kunt u sparen voor de aankoop van een woning. Maar dat hoeft niet. U mag dit   spaartegoed  ook gebruiken voor bijvoorbeeld de aflossing van uw hypothecaire geldlening,  de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Maand Sparen

Via een automatische incasso spaart u vanaf uw vaste tegenrekening elke maand een bedrag op uw rekening voor Maand Sparen. Uw spaartegoed kunt u altijd kosteloos opnemen.

  • Via automatische incasso.
  • Inleg € 50 tot € 500 per maand.
  • Aantrekkelijke variabele rente
  • Geen opnamekosten
Zilvervloot Sparen

U kent de Zilvervloot misschien nog van vroeger. Een populaire spaarrekening, speciaal voor de jonge spaarders van nu. U kunt de rekening gelijk bij de geboorte openen. Later mag ook, maar in ieder geval voor uw kind 16 jaar is.

* Extra premie van 1% voor elk spaarjaar tot maximaal 10%
* Aantrekkelijke variabele rente.
* Leuk welkomstcadeau

Rekening openen door grootouder(s)

Wilt u voor uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen? Dat kan natuurlijk maar dat moet u wel via de wettelijk vertegenwoordiger(s) doen. U kunt als grootouder samen met de wettelijk vertegenwoordiger van uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

JongWijs

Jongwijs van RegioBank is een financieel pakket voor kinderen tot 18 jaar. Het begint met een spaarrekening voor uw kind. Vanaf 8 jaar komt hier een betaalrekening bij. Bijzonder aan JongWijs is het educatieve aspect. Hoe leert uw kind omgaan met geld? Via leuke en informatieve extra’s ondersteunen we u en úw kind bij de financiële opvoeding.

Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in de avonduren te plannen.