navmenu

Hypotheek

Hypotheken

Niets is zo persoonlijk als een hypotheek. Voor het afsluiten van een op maat gemaakte hypotheek bent u bij Hypotheek&Assurantiehuis aan het juiste adres. Al ruim tien jaar staan wij als financieel adviseur garant voor een deskundige en onafhankelijke raadgeving. We helpen u hierbij van begin tot het tekenen van het contract.

Natuurlijk is het eerste gesprek vrijblijvend én gratis.
Indien wij vervolgens voor u gaan adviseren en/of bemiddelen dan spreken wij van te voren een tarief af waarvoor wij de financiële diensten verrichten. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan.

Deskundig hypotheek advies bij Hypotheek & AssurantieHuis

Samen met u bespreken we de mogelijkheden, en omdat we samenwerken met verschillende hypotheekaanbieders is het mogelijk om een hypotheek te vinden die het beste bij uw persoonlijke omstandigheden past.

Bijvoorbeeld:

  • Betreft het uw eerste eigen woning? Sinds kort hebben wij een STARTERSLENING met een looptijd van 40 jaar. Dit is interessant voor starters vanwege de lagere maandlasten.
    Wellicht komt u in aanmerking voor een starterslening.
  • Wilt u de mogelijkheden bekijken of een groter huis tot de financiële mogelijkheden behoort?
  • Overweegt u de aankoop van een tweede woning dan wel een recreatiewoning?
  • Wilt u uw hypotheek oversluiten, is de rentevast periode voorbij of overweegt u over te stappen naar een andere hypotheek aanbieder? Ook dan kijken wij samen met u naar de mogelijkheden.
Erkend hypotheekadviseur bij u thuis over de vloer

Wij zijn erkend hypotheekadviseur en zijn aangesloten bij de SEH.

Openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 09.00-12.30 en 13.30-17.00 uur.
Tevens bieden wij de mogelijkheid om een afspraak in de avonduren te plannen.